klantenservice
0
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Online Voedings Advies

      € 199,- Op voorraad

      Bestel nu, betaal over 14 dagen met Klarna

      • Gratis verzending vanaf €100,-
      • Dagelijks vers bereid
      • Shop nu en betaal later met Klarna
      • Als beste getest!
      Heb je een vraag over dit product?

      Heb je een vraag over dit product?

      Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze

      Productomschrijving

      Online begeleiding
      Hulp nodig met het juiste voedingsplan, waarin rekening wordt gehouden met je wensen en doel?
      Dan is het een goed idee om de online begeleiding te kiezen die wordt aangeboden via The Muscle Chef

      Sam Olierhoek

      Diëtist – Sam Olierhoek
      Het voedingsplan wordt opgesteld door Sam Olierhoek. Sam heeft voldoende theoretische kennis om je te helpen met de vragen die je hebt. Hij heeft de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Na zijn opleiding heeft hij, naast het bijwonen van lezingen en congressen, de Post-HBO’s Sportdiëtetiek; voeding & diabetes; en voeding & nierziekten gevolgd. Hij staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast heeft hij voldoende praktijkervaring. Zo is hij sinds 2013 gestart met zijn eigen diëtistenpraktijk Voedingsadvies Westland, waarbij hij al duizenden mensen heeft geholpen. Sinds 2016 is hij zijn ervaring gaan uitbreiden naar het Haaglanden MC. Daar is hij in dienst als klinisch diëtist.

      Je hebt twee keuzes bij aanvang van de begeleiding
      1. Voedingsadvies op maat zonder vervolgcontact.
      2. Voedingsadvies op maat met vervolgcontact.

      Voedingsadvies op maat
      Bij het invullen van het intakeformulier (Na het afronden van de bestelling ontvang je binnen 24 uur het online ''Intake Formulier" per email) geef je onder andere aan hoe je week indeling eruit ziet, wat je persoonlijke doelen zijn, wat je lekker vindt en uiteraard ook wat je niet lekker vindt. Op basis van al deze zaken wordt een digitaal voedingsadvies op maat opgesteld. Dit bestaat uit een 20-25 pagina’s, waarbij onder andere: één voorbeelddagmenu, 10 variatie opties voor het ontbijt en lunch, 30 variaties voor het diner en 15 variaties voor de tussendoortjes. Tips worden beschreven mbt hoe de maaltijden van The Muscle Chef hierbij toe te passen zijn, maar daarnaast krijg je uiteraard ook tips hoe je zelf maaltijden kunt klaarmaken.

      Vervolgcontact
      Vervolgcontact betekent dat je resultaten worden gemonitord en dat we 3 keer een evaluatie moment hebben. Hierbij wordt de voortgang besproken, het bestaande voedingsplan wordt zo nodig aangepast en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit evaluatiemoment vindt telefonisch, online of op locatie face-to-face plaats en zal om de 4 à 8 weken (afhankelijk van wensen/doelstelling) ingepland worden. Hierbij ben je dus 3 tot 6 maanden onder begeleiding.

      Kosten
      1. Voedingsadvies op maat zonder vervolgcontact.        - € 99,99
      2. Voedingsadvies op maat met 3 evaluatiemomenten   - € 199,99                                                       

      Resultaten

      Sander Vis: Sander is 31 kg afgevallen in 5 maanden tijd, Sander wordt begeleid door door Sam Olierhoek en eet doordeweeks 5x een maaltijd van The Muscle Chef.

      Sander Vis (31 kg afgevallen in 5 maanden)

      Chris Visser: Chris is nu 1 jaar onder begeleiding bij Sam Olierhoek en is inmiddels meer dan 50 kg afgevallen. Ook voor Chris worden de avondmaaltijden door The Muscle Chef verzorgd.

       

       

      "De begeleiding heb ik als erg fijn ervaren. In mijn voedingsplan zijn zo goed als alle dingen verwerkt die ik erg lekker vind.
      In iets korter dan een jaar tijd ben ik daardoor 32kg afgevallen. Sindsdien kom ik nog eens in de zoveel tijd langs voor een controle afspraak.
      Mijn streefgewicht weet ik nu al een jaar jaar goed vol te houden. Voorheen heb ik bijna alle diëten wel geprobeerd en had ik altijd last van het jojo-effect, maar dat is nu totaal niet het geval."

      "Super blij met de begeleiding van Sam. Hij maakt een menu op maat en houdt rekening met je eetgewoonten en past dit aan in een gezond jasje.
      Er wordt voldoende variatie en recepten aangeboden om afwisselend te eten. Mijn eetpatroon is in positieve zin veranderd en dat is goed vol te houden."

       

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5Based on 0 reviews
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »