• Voor 15:00 uur besteld (ma-do) = vandaag verzonden
 • Bereid met onbewerkte voedingsmiddelen
 • Maaltijden voor elk sportdoel

  Online Voedingsadvies

  Online begeleding
  Hulp nodig met het juiste voedingsplan, waarin rekening wordt gehouden met je wensen en doel?
  Dan is het een goed idee om de online begeleiding te kiezen die wordt aangeboden via The Muscle Chef.

  0 Producten


   0 van de 0 producten gezien

   Online begeleiding
   Hulp nodig met het juiste voedingsplan, waarin rekening wordt gehouden met je wensen en doel?
   Dan is het een goed idee om de online begeleiding te kiezen die wordt aangeboden via The Muscle Chef

   Diëtist – Sam Olierhoek
   Het voedingsplan wordt opgesteld door Sam Olierhoek. Sam heeft voldoende theoretische kennis om je te helpen met de vragen die je hebt. Hij heeft de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Na zijn opleiding heeft hij, naast het bijwonen van lezingen en congressen, de Post-HBO’s Sportdiëtetiek; voeding & diabetes; en voeding & nierziekten gevolgd. Hij staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast heeft hij voldoende praktijkervaring. Zo is hij sinds 2013 gestart met zijn eigen diëtistenpraktijk Voedingsadvies Westland, waarbij hij al duizenden mensen heeft geholpen. Sinds 2016 is hij zijn ervaring gaan uitbreiden naar het Haaglanden MC. Daar is hij in dienst als klinisch diëtist.

   Je hebt twee keuzes bij aanvang van de begeleiding
   1. Voedingsadvies op maat zonder vervolgcontact.
   2. Voedingsadvies op maat met vervolgcontact.

   Voedingsadvies op maat
   Bij het invullen van het intakeformulier (Na het afronden van de bestelling ontvang je binnen 24 uur het online ''Intake Formulier" per email) geef je onder andere aan hoe je week indeling eruit ziet, wat je persoonlijke doelen zijn, wat je lekker vindt en uiteraard ook wat je niet lekker vindt. Op basis van al deze zaken wordt een digitaal voedingsadvies op maat opgesteld. Dit bestaat uit een 20-25 pagina’s, waarbij onder andere: één voorbeelddagmenu, 10 variatie opties voor het ontbijt en lunch, 30 variaties voor het diner en 15 variaties voor de tussendoortjes. Tips worden beschreven mbt hoe de maaltijden van The Muscle Chef hierbij toe te passen zijn, maar daarnaast krijg je uiteraard ook tips hoe je zelf maaltijden kunt klaarmaken.

   Vervolgcontact
   Vervolgcontact betekent dat je resultaten worden gemonitord en dat we 3 keer een evaluatie moment hebben. Hierbij wordt de voortgang besproken, het bestaande voedingsplan wordt zo nodig aangepast en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit evaluatiemoment vindt telefonisch, online of op locatie face-to-face plaats en zal om de 4 à 8 weken (afhankelijk van wensen/doelstelling) ingepland worden. Hierbij ben je dus 3 tot 6 maanden onder begeleiding.

   Kosten
   1. Voedingsadvies op maat zonder vervolgcontact.        - € 99,99
   2. Voedingsadvies op maat met 3 evaluatiemomenten   - € 199,99      

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »