Sluiten

Categorieën

Filters
   Bulk Maaltijden

    Bulk Maaltijden

    Bulk maaltijden bestellen

    Tijd om te groeien met behulp van bulk maaltijden voor spieropbouw en spiermassa te behouden. Daar waar jij staat te zwoegen in de spor... Toon meer

    Hulp nodig bij het kiezen?

    Doelstelling

    Sorteer op kip/vlees/vis

    18 Producten

    Bulk Maaltijden

    Bulk maaltijden bestellen

    Tijd om te groeien met behulp van bulk maaltijden voor spieropbouw en spiermassa te behouden. Daar waar jij staat te zwoegen in de sportschool of andere trainingsdoeleinden hebt. Werkt The Muscle Chef met verse en kwalitatieve producten om ervoor te zorgen dat jij de juiste voeding binnen krijgt. Tijdens de bulk zorg je voor een calorie-overschot, het tegenovergestelde van een calorietekort bij droogtrainen. Door extra voedingsstoffen te eten en daarbij te trainen, groeien de spieren. Let dus op dat er voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten binnenkomen. En vergeet onze kleine vrienden vitaminen en mineralen niet. Essentieel voor de huishouding in ons lichaam. De bulk maaltijden bij The Muscle Chef richtten zich op spieropbouw voeding. In onze maaltijden houden we rekening met de macronutriënten, vitaminen en mineralen zodat deze voldoende binnenkomen!

    Bulken = veel eten. Ja, je eet meer dan normaal maar dit betekent niet dat elke dag er junkfood op tafel komt. Zorg voor gezonde en voedzame bronnen van bulk maaltijden voor spieropbouw. Dit zorgt voor een betere spiergroei met zo min mogelijke groei van vetmassa. Koolhydraten zijn nodig voor herstel na een zware training en zonder koolhydraten geen brandstof. Een auto rijdt ook niet zonder benzine. Om meer spier op te bouwen zijn eiwitbronnen zoals kip, vis, eieren en kwark van belang. En als laatste macronutriënt: de vetten. Deze zijn het energierijkst en zorgen voor een gemakkelijke manier om meer calorieën binnen te krijgen.

    Zag jij al een paar spiermassa maaltijden voorbijkomen? Probeer onze heerlijke Nasi Goreng met Kip eens!

    Spieropbouw voeding bulk

    Bulk maaltijden voor spieropbouw geleverd door The Muscle Chef bieden jouw consistentie en gemak. Eten van meal preps hoeft niet saai te zijn, want de keuze is reuze in ons assortiment. Wist je dat je bij bulk maaltijden kunt kiezen tussen 29 verschillende maaltijden? Allereerst is het belangrijk om zelf te kiezen welke smaken jou verleiden. Om je alvast een voorproefje te geven, een greep uit onze maaltijden:

    - Buon giorno! Zin in een Italiaanse maaltijd? Ga voor de heerlijke Macaroni Italian Beef
    - Last but not least: de Indonesische Rengdang Beef met gele rijst en boontjes
    - Help! Ik wil ze allemaal. Een pakket met 12 meal preps in 12 verschillende smaken: Spiermassa combinatie pakket. Ruime keuze en variatie van vlees, kip, vis, groenten en rijst of pasta. Ideaal wanneer je zoekende bent naar de preps die bij jou passen.

    Welke keuze je ook maakt. Wij zorgen voor verse, kwalitatieve, gezonde en makkelijke maaltijden.

    De beste bulk maaltijden bij The Muscle Chef

    Zoals eerder verteld zijn de macronutriënten koolhydraten, eiwitten en vetten van belang. In de speciale spieropbouw voeding zijn deze verhoogd. Een bulk maaltijd is altijd:

    • Hoger in calorieën (ca. 600 kcal)
    • Hoog in eiwitten (ca. 45 gram per maaltijd)
    • Extra hoog in koolhydraten (60 – 70 gram per maaltijd)

    In onze maaltijden wordt uitsluitend vrije uitloop kip en rund met een beter leven keurmerk (2 sterren) verwerkt. De kippen en runderen worden ‘’Halal’’ geslacht. De bulk maaltijden bevatten 1 vriespunt. Hierdoor wordt er genoeg ijsmassa gecreëerd om de bestelde producten 100% bevroren aan te laten komen. Bij aankomst kies jij welke terug de vriezer in gaan en welke mogen ontdooien.

    Toch liever maaltijden bestellen met minder calorieën? Neem een kijkje bij de droogtrain maaltijden.

    Wat zijn juiste voedingswaarden van bulk maaltijden?

    De voedingswaarden van bulkmaaltijden zijn een stuk hoger en calorierijker dan maaltijden om af te vallen. Het aantal calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten zijn voor iedereen anders, om op een dag binnen te krijgen. We hebben een voorbeeld gemaakt met voedingswaarden voor normale maaltijden en bulk maaltijden: 

     

     Maaltijd normaal

    Bulk maaltijd

     

    Kcal

    Eiwit

    Koolhy-draten

    Kcal

    Eiwit

    Koolhy-draten

    1. Runder Chili-Rijst

    522

    46,2

    45,8

    704

    54,4

    78,8

    2. Macaroni Italian-Beef

    425

    33,7

    54

    715

    40,6

    91,5

    3. Paella met Kip

    484

    34,6

    51,3

    620

    41,2

    69,6

    4. Penne - Pesto Kip en Spinazie

    431

    38

    39,1

    613

    48,2

    71

    5. Spaghetti Kip Bolognese

    393

    37,2

    40,7

    580

    47,2

    73,7

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »