klantenservice
0
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Vriespunten/Verzenden/Verpakkingen

   Vriespunten

   Voor supplementen en alle niet bevroren snacks en etenswaren geldt geen minimale afname.

   De minimale bestelling aan bevroren maaltijden en snacks is 9 vriespunten om genoeg ijsmassa te creëren zodat de producten 100% bevroren bij u aankomen.

   Hoeveel vriespunten een product waard is vind je bij het product. Daarnaast wordt het aantal punten in je winkelmandje bijgehouden in het tellertje bij diepvries in de header.

   Verzenden/Leveren

   Wij verzenden onze maaltijden vanaf 9 stuks! Dit heeft te maken met het ijsvolume dat we nodig hebben om de maaltijden vers en gekoeld te kunnen verzenden.

   Onze leverdagen zijn: Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag. We bieden ook verzending naar "Pak Je Gemak" locaties aan, voor extra gemak. Let op: Bestellingen die op donderdag na 15:00 uur worden geplaatst, worden pas de daaropvolgende maandag verzonden.

   Snelle Bezorging: Wij zijn er trots op dat maar liefst 97% van de bestellingen de volgende dag wordt bezorgd (indien besteld van maandag tot en met donderdag voor 15:00 uur). In slechts 3% van de gevallen kan het tot twee dagen duren voor de bezorging, tenzij anders overeengekomen. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat er op beide bezorgdagen iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Als dit niet mogelijk is, kunnen we de bestelling in overleg ook naar een "Pak Je Gemak" locatie sturen.

   Verzendingsopties: Wij bieden twee verschillende verzendmethoden aan:

   • PostNL (Dag Levering): Met PostNL kunt u genieten van daglevering, waarbij uw maaltijden overdag worden bezorgd. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij een PostNL afhaallocatie, mocht dat uw voorkeur hebben.
   • DHL For You (Avond Levering): Voor degenen die de voorkeur geven aan avondlevering, bieden we DHL For You als optie aan.

   We streven ernaar om u flexibele verzendopties te bieden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw schema en behoeften past.

   Belang van Aanwezigheid bij Eerste Levering: Als u heeft gekozen voor onze DHL For You verzendmethode, benadrukken we dat het absoluut cruciaal is om aanwezig te zijn bij het eerste levermoment. Indien u niet thuis bent tijdens dit eerste levermoment, vervalt de garantie voor een succesvolle levering.

   Hoewel we met PostNL extra droogijs gebruiken om de versheid van uw maaltijden te garanderen, biedt dit meestal één extra dag speling voordat de maaltijden worden afgehaald bij een afhaallocatie. Echter, het is nog steeds van groot belang om ervoor te zorgen dat u beschikbaar bent op de eerste leverdag, aangezien dit de optimale bezorgdag is.  

   Afhalen bij Afhaalpunt: Als u ervoor kiest om uw bestelling bij een afhaalpunt op te halen, dient u dit binnen 24 uur te doen. Vergeet niet om uw maaltijden zo snel mogelijk op te halen, om de versheid te garanderen.

   Garantie: Houd er rekening mee dat wanneer deze instructies niet worden opgevolgd en de maaltijden niet kunnen worden afgeleverd of opgehaald binnen de gestelde termijnen, de garantie voor de kwaliteit van de maaltijden vervalt.

   Verantwoordelijkheid bij Bezorging: Onze verantwoordelijkheid voor de maaltijden vervalt als de instructies met betrekking tot aanwezigheid bij levering of ophalen bij een afhaalpunt niet worden nageleefd.

   Om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u kunt genieten van onze heerlijke maaltijden, vragen we u vriendelijk om deze richtlijnen strikt op te volgen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw keuze voor The Muscle Chef en staan klaar om u te assisteren.


    

   ​Het minimale bestelbedrag is 45,00 euro bij besteding aan maaltijden ( supplementen tellen niet mee in het minimumbedrag, dit heeft te maken met het minimum aan ijsvolume dat er nodig is om te kunnen verzenden)

   * Het minimum bestel bedrag staat gelijk aan, minimale afname van 9 maaltijden!

    

   Verzendkosten:

   Nederland: 5,95 (Gratis verzending v.a. 85,00 euro)

   België : 6,50 (Gratis verzending v.a. 85,00 euro)

   Verpakkingen


   Onze sportmaaltijden en losse producten worden verpakt in een speciale isolatiezak welke wij in een doos verpakken. De doos wordt aangevuld met droog ijs en/of icepacks waardoor uw bestelling gedurende 48 uur op de juiste temperatuur blijft. Eenmaal thuis uitgepakt kunt u uw bestelling in uw vriezer bewaren tot gebruik.

    De verpakking  

   Het vlees, kip, vis en de maaltijden worden vaak vacuüm verpakt en vervolgens snel diepgevroren. Vacuüm verpakken heeft een aantal belangrijke voordelen. 

   • De kwaliteit van het vlees/ maaltijden blijft langer hoog, ook diepgevroren. Dit komt door de afwezigheid van zuurstof die de geur, smaak en kleur kan beïnvloeden 

   • Het is een hygiënische verpakking omdat het product afgesloten is van de omgeving 

   • Geen vochtverlies 

   • De verpakking is compact. Dat is een voordeel bij het verzenden, maar ook in je vriezer 

   • De inhoud is goed zichtbaar 

   • Bij het ontdooien komt er geen vocht uit de verpakking, wel zo hygiënisch! 

   • Het vlees, kip, vis en de maaltijden kunnen snel ingevroren worden, maar ontdooit vooral in water ook snel (zonder dat er water bij het produkt kan komen). Afhankelijk van de vorm van het produkt ontdooit het dan in een half uurtje of haal het een dag van te voren uit de vriezer en laat het rustig in de koelkast ontdooien.

   Het produkt kan door de afwezigheid voor zuurstof wel verkleuren. Als je het vlees uit de verpakking haalt, en er weer zuurstof bij kan, dan herstelt de kleur weer snel. 
    

   Verpakking bij PostNL verzending 

   Na het bestellen van het maaltijden, volgt het bezorgen ervan. Bij bezorging via de pakketdienst van PostNL wordt het produkt verpakt in een kartonnen doos met daarin een isolerende verpakking.  De doos is vrijwel geheel recyclebaar. Karton bij het oud papier, de zak die uit noppenfolie bestaat bij het plastic. Alleen de reflecterende laag, dun gemetalliseerd folie, moet je bij het restafval doen. Deze laag is eenvoudig te verwijderen. Je hoeft dus niet speciaal naar de gemeentewerf om het materiaal te laten recyclen zoals met de witte polystyreen dozen. 

   Om het produkt op de juiste temperatuur te houden tijdens het verzenden wordt droogijs toegevoegd. Droogijs is een vaste vorm van kooldioxide met een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. Bij het 'verdampen' ervan - of correcter gezegd sublimeren - ontsnapt gasvormig kooldioxide. Dit verdwijnt uit de verpakking. Er komt dus geen water vrij, waar de pakjes nat van zouden worden. 

   De hoeveelheid is zo gekozen dat het produkt zeker 36 uur goed bevroren blijft. Mocht het pakket onverhoopt een dag vertraagd zijn dan is het dus nog steeds goed bevroren. Bij het afleveren of afhalen van het pakket is het droogijs reeds verdwenen. Dat kan geen kwaad: de isolatie houdt het vlees langdurig bevroren. Met een eventueel restant droogijs moet je wel voorzichtig omgaan. Pak de pakjes droogijs bij een hoek van het folie vast. Voorkom dus contact met het droogijs, want dat zou kunnen resulteren in bevriezingen. Leg het buiten de verpakking, plaats het produkt in de vriezer, en plaats het droogijs terug. Laat dit rustig verder verdampen in de net gesloten doos in een open ruimte. Zorg dat kinderen er niet bij kunnen en speel er zelf ook niet mee!   

   Informatie over droogijs  

   Maaltijden bezorgen moet natuurlijk wel verantwoord gebeuren! Om het produkt tijdens het transport op de juiste temperatuur te houden wordt een geïsoleerde verpakking gebruikt, waarin droogijs wordt toegevoegd. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide. Het heeft een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. 
   Na smelten ('sublimatie') verdwijnt de kooldioxide als gas. Er blijft in tegenstelling tot bij gewoon ijs, geen water achter dat het product nat zou maken. 

   Tijdens het verzenden zal het meeste droogijs verdwijnen. Je treft dan lege verpakkingen aan. Dat is geen enkel probleem. Als het droogijs verdwenen is zal de verpakking de maaltijden nog lang bevroren houden. Er kan echter een restant droogijs aanwezig zijn. In de verpakkingsdoos zult u uitgebreide instructies aantreffen hoe om te gaan met het eventueel aanwezige droogijs. Lees deze goed! 

   Veiligheidsvoorschriften 

   • Raak het droogijs nooit met de blote handen aan! Dit kan bevriezing veroorzaken.U kunt een restant droogijs veilig  aan de folie beetpakken om het te verwijderen. 

   • Laat het restant daarna in de geleegde doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte. 

   • Speel nooit met droogijs! Zorg ervoor dat kinderen er niet bij 

    

    

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »