Sluiten

Categorieën

Filters

   Vriespunten/Verzenden/Verpakkingen

   Vriespunten

   Voor supplementen en alle niet bevroren snacks en etenswaren geldt geen minimale afname.

   De minimale bestelling aan bevroren maaltijden en snacks is 9 vriespunten om genoeg ijsmassa te creëren zodat de producten 100% bevroren bij u aankomen.

   Hoeveel vriespunten een product waard is vind je bij het product. Daarnaast wordt het aantal punten in je winkelmandje bijgehouden in het tellertje bij diepvries in de header.

   Verzenden/Leveren

   Wij verzenden onze maaltijden vanaf 9 stuks! Dit heeft te maken met het ijsvolume wat we nodig hebben om te kunnen verzenden. 

   Onze leverdagen zijn: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, ook versturen wij naar ''Pak Je Gemak''  locaties. Let op: Bestellingen op de donderdag na 15:00 uur geplaatst, worden de maandag erop verzonden!

   * 97% VAN DE BESTELLINGEN WORDT DE VOLGENDE DAG BEZORGD  (ma t/m do voor 15:00 besteld) 3% VAN DE BESTELLINGEN WORDT GELEVERD 2 DAGEN NA DE BESTELLING TENZIJ ANDERS OVEREEN GEKOMEN. ZORG ERVOOR DAT ER OP BEIDE DAGEN IEMAND AANWEZIG IS OM DE BESTELLING IN ONTVANGST TE NEMEN. IN OVERLEG KUNNEN WIJ HET OOK NAAR EEN PAK JE GEMAK LOCATIE STUREN.

   LET OP: DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN THE MUSCLE CHEF VOOR DE MAALTIJDEN VERVALT, WANNEER ER OP DE AFGESPROKEN BEZORGDAG NIEMAND OP HET AFLEVERADRES AANWEZIG IS. DE AVOND VOOR DE LEVERDAG ONTVANGT U EEN TRACK&TRACE MAIL, ZODAT U ZELF HET AFLEVERMOMENT IN DE GATEN KUNT HOUDEN.


    

   ​Het minimale bestelbedrag is 45,00 euro bij besteding aan maaltijden ( supplementen tellen niet mee in het minimumbedrag, dit heeft te maken met het minimum aan ijsvolume dat er nodig is om te kunnen verzenden)

   * Het minimum bestel bedrag staat gelijk aan, minimale afname van 9 maaltijden!

    

   Verzendkosten:

   Nederland: 5,95 (Gratis verzending v.a. 110,00 euro)

   België : 6,50 (Gratis verzending v.a. 110,00 euro)

   Verpakkingen


   Onze sportmaaltijden en losse producten worden verpakt in een speciale isolatiezak welke wij in een doos verpakken. De doos wordt aangevuld met droog ijs en/of icepacks waardoor uw bestelling gedurende 48 uur op de juiste temperatuur blijft. Eenmaal thuis uitgepakt kunt u uw bestelling in uw vriezer bewaren tot gebruik.

    De verpakking  

   Het vlees, kip, vis en de maaltijden worden vaak vacuüm verpakt en vervolgens snel diepgevroren. Vacuüm verpakken heeft een aantal belangrijke voordelen. 

   • De kwaliteit van het vlees/ maaltijden blijft langer hoog, ook diepgevroren. Dit komt door de afwezigheid van zuurstof die de geur, smaak en kleur kan beïnvloeden 

   • Het is een hygiënische verpakking omdat het product afgesloten is van de omgeving 

   • Geen vochtverlies 

   • De verpakking is compact. Dat is een voordeel bij het verzenden, maar ook in je vriezer 

   • De inhoud is goed zichtbaar 

   • Bij het ontdooien komt er geen vocht uit de verpakking, wel zo hygiënisch! 

   • Het vlees, kip, vis en de maaltijden kunnen snel ingevroren worden, maar ontdooit vooral in water ook snel (zonder dat er water bij het produkt kan komen). Afhankelijk van de vorm van het produkt ontdooit het dan in een half uurtje of haal het een dag van te voren uit de vriezer en laat het rustig in de koelkast ontdooien.

   Het produkt kan door de afwezigheid voor zuurstof wel verkleuren. Als je het vlees uit de verpakking haalt, en er weer zuurstof bij kan, dan herstelt de kleur weer snel. 
    

   Verpakking bij PostNL verzending 

   Na het bestellen van het maaltijden, volgt het bezorgen ervan. Bij bezorging via de pakketdienst van PostNL wordt het produkt verpakt in een kartonnen doos met daarin een isolerende verpakking.  De doos is vrijwel geheel recyclebaar. Karton bij het oud papier, de zak die uit noppenfolie bestaat bij het plastic. Alleen de reflecterende laag, dun gemetalliseerd folie, moet je bij het restafval doen. Deze laag is eenvoudig te verwijderen. Je hoeft dus niet speciaal naar de gemeentewerf om het materiaal te laten recyclen zoals met de witte polystyreen dozen. 

   Om het produkt op de juiste temperatuur te houden tijdens het verzenden wordt droogijs toegevoegd. Droogijs is een vaste vorm van kooldioxide met een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. Bij het 'verdampen' ervan - of correcter gezegd sublimeren - ontsnapt gasvormig kooldioxide. Dit verdwijnt uit de verpakking. Er komt dus geen water vrij, waar de pakjes nat van zouden worden. 

   De hoeveelheid is zo gekozen dat het produkt zeker 36 uur goed bevroren blijft. Mocht het pakket onverhoopt een dag vertraagd zijn dan is het dus nog steeds goed bevroren. Bij het afleveren of afhalen van het pakket is het droogijs reeds verdwenen. Dat kan geen kwaad: de isolatie houdt het vlees langdurig bevroren. Met een eventueel restant droogijs moet je wel voorzichtig omgaan. Pak de pakjes droogijs bij een hoek van het folie vast. Voorkom dus contact met het droogijs, want dat zou kunnen resulteren in bevriezingen. Leg het buiten de verpakking, plaats het produkt in de vriezer, en plaats het droogijs terug. Laat dit rustig verder verdampen in de net gesloten doos in een open ruimte. Zorg dat kinderen er niet bij kunnen en speel er zelf ook niet mee!   

   Informatie over droogijs  

   Maaltijden bezorgen moet natuurlijk wel verantwoord gebeuren! Om het produkt tijdens het transport op de juiste temperatuur te houden wordt een geïsoleerde verpakking gebruikt, waarin droogijs wordt toegevoegd. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide. Het heeft een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. 
   Na smelten ('sublimatie') verdwijnt de kooldioxide als gas. Er blijft in tegenstelling tot bij gewoon ijs, geen water achter dat het product nat zou maken. 

   Tijdens het verzenden zal het meeste droogijs verdwijnen. Je treft dan lege verpakkingen aan. Dat is geen enkel probleem. Als het droogijs verdwenen is zal de verpakking de maaltijden nog lang bevroren houden. Er kan echter een restant droogijs aanwezig zijn. In de verpakkingsdoos zult u uitgebreide instructies aantreffen hoe om te gaan met het eventueel aanwezige droogijs. Lees deze goed! 

   Veiligheidsvoorschriften 

   • Raak het droogijs nooit met de blote handen aan! Dit kan bevriezing veroorzaken.U kunt een restant droogijs veilig  aan de folie beetpakken om het te verwijderen. 

   • Laat het restant daarna in de geleegde doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte. 

   • Speel nooit met droogijs! Zorg ervoor dat kinderen er niet bij 

    

    

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »