• Voor 16:00 uur besteld (ma-do) = vandaag verzonden
  • Bereid met onbewerkte voedingsmiddelen
  • Maaltijden voor elk sportdoel


    Privacy beleid

    PRIVACY VERKLARING The Muscle Chef

    The Muscle Chef gevestigd en kantoorhoudende te Honselersdijk 2675 RZ aan de Grote Waard 60-62, hierna te noemen “The Muscle Chef” hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers. The Muscle Chef verwerkt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaromtrent stelt. In deze Privacy Verklaring informeert The Muscle Chef u over de manier waarop The Muscle Chef uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door The Muscle Chef worden aangeboden op www.themusclechef.nl.

     

    Artikel 1 Uitleg persoonsgegevens en specifieke doelen voor de verwerking daarvan

    1.       Persoonlijk The Muscle Chef gebruikt gegevens om u een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden. The Muscle Chef past wat u op www.themusclechef.nl ziet aan op uw interesses. The Muscle Chef gebruikt daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen, uw IP-adres en cookies. Over cookies kun u hier meer lezen. 2. Doel The Muscle Chef verzamelt en verwerkt dus uw persoonsgegevens. Door middel van het bezoeken van www.themusclechef.nl, gaat u akkoord met deze Privacy Verklaring en geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals beschreven in deze Privacy Verklaring. The Muscle Chef gebruikt uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website. Hieronder volgt een overzicht van persoonsgegevens die kunnen worden verwerkt door The Muscle Chef. 3. Bestelling Voor uw bestelling heeft The Muscle Chef uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en uw op de hoogte houden over uw bestelling. The Muscle Chef verstrekt deze gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum. Als u op www.themusclechef.nl bij een externe verkoper bestelt, geeft The Muscle Chef uw gegevens aan deze verkoper. We eisen van onze externe verkopers dat ze net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als The Muscle Chef dat doet. 4. Uw account In uw account op www.themusclechef.nl slaat The Muscle Chef onder andere de volgende informatie op: uw naam, telefoonnummer, adres(sen), e-mailadres, aflever- en betaalgegevens & gegevens over uw eerdere bestellingen. 5. Klantenservice U kunt bellen & e-mailen met onze klantenservice. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en maken we aantekeningen die we bewaren. The Muscle Chef registreert gegevens over het telefoongesprek en bewaart chats. voor analyses en verbetering van onze diensten. Soms maakt The Muscle Chef gebruik van een andere partij voor het geven van antwoord op uw vragen. Die kan daarvoor uw gegevens gebruiken. 6. Nieuwsbrieven u kunt zich aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. The Muscle Chef heeft algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stelt The Muscle Chef samen op basis van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en met name eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief voor u interessanter. Indien u geen nieuwsbrieven van The Muscle Chef meer wilt ontvangen, kunt u zich afmelden via [email protected] 7. Klantbeoordeling Bij het schrijven van een klantbeoordeling, kunt u kiezen of uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of The Muscle Chef over uw klantbeoordeling contact met u op mag nemen. In voorkomend geval houdt The Muscle Chef bij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account. 8. Persoonlijk winkelen Op basis van uw eerdere bezoeken aan www.themusclechef.nl houdt The Muscle Chef uw winkelgedrag en persoonlijke voorkeuren bij en kan The Muscle Chef haar aanbod aan u daarop aanpassen. The Muscle Chef gebruikt daarvoor cookies, uw IP-adres en informatie over eerdere aankopen. Lees op n.v.t meer over cookies en hoe u ze uit kunt zetten. 9. Social media Op sommige plekken op www.themusclechef.nl, kunt u met uw social media-account inloggen. Uw winkelgedrag kan dan zichtbaar worden op uw social media-account. The Muscle Chef krijgt geen toegang tot uw social media-account.

     

     

    Artikel 2 Doorgifte aan derden

    1. The Muscle Chef geeft uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij: a) De doorgifte geschiedt aan een door The Muscle Chef voor de in deze Privacy Verklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden The Muscle Chef een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe deze Samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens; b) The Muscle Chef op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

    Artikel 3 Beveiliging van gegevens

    1. The Muscle Chef maakt  - voor zover dat van haar verlangd mag worden - gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw gegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die The Muscle Chef ontvangt.

    Artikel 4 Beschikbaarheid en wijziging van uw gegevens

    1. U kunt op elk moment inzage vragen in uw persoonsgegevens die we verwerken. Ook kunt u een verzoek doen om uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of gebruik maken van de de-autorisatie mogelijkheid in uw account. Als u ervoor kiest om uw persoonsgegevens te verwijderen, kunt u geen gebruik meer maken van de website, omdat de verwerking van uw persoonsgegevens essentieel is voor de werking van het website.

    Artikel 5 Cookies

    1. Het is mogelijk dat The Muscle Chef tijdens een lopende sessie gebruik maakt van first party session cookies. Deze cookies zijn in beginsel functioneel van aard. Om alle cookies te weigeren of om te worden geïnformeerd iedere keer dat uw computer een cookie ontvangt kunnen bij de “help”functie op de werkbalk van de browser van uw computer de instellingen van uw computer worden gewijzigd. Sommige functies op www.themusclechef.nl werken mogelijk niet meer indien uw computer geen cookies kan ontvangen.

    Artikel 6 Aansprakelijkheid The Muscle Chef

    1. The Muscle Chef heeft geen zeggenschap over het eventuele gebruik door derden van uw persoonsgegevens. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die The Muscle Chef verwerkt ten behoeve van www.themusclechef.nl. The Muscle Chef accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

    Artikel 7 Bewaartermijn

    1. The Muscle Chef bewaart persoonsgegevens gedurende een periode van 12 maanden na uw laatste bezoek aan www.themusclechef.nl, tenzij The Muscle Chef op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

    Artikel 8 Wijziging Privacy Verklaring

    1. The Muscle Chef behoudt zich het recht voor om deze Privacy Verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via www.themusclechef.nl bekend gemaakt worden. Door na wijzigingen gebruik te maken van www.themusclechef.nl gaat u akkoord met een eventueel gewijzigde Privacy Verklaring. Hou voor alle wijzigingen regelmatig deze pagina en www.themusclechef.nl in de gaten. De huidige Privacy Verklaring is bijgewerkt op 25-05-2018.

     

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »