klantenservice
0
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Opwarm instructies

   Opwarm instructies

    

    

   Opwarmen in de magnetron:

    

   Tip van The Muscle Chef! Haal je maaltijd de avond van te voren uit de vriezer en leg deze in de koelkast. Zo ontdooit de maaltijd geleidelijk en is de volgende dag sneller en gemakkelijker op te warmen. Sneller genieten dus! Dit is de beste optie!

    

   Bevroren maaltijd opwarmen

    

   1. Pak de maaltijd en prik enkele gaatjes in het folie met een scherp voorwerp of door het folie deels van de hoekjes af te trekken.
   2. Plaats de maaltijd in de magnetron. Stel de magnetron in op 50-70% vermogen (400-600 Watt)
   3. Verwarm de maaltijd gedurende 4-6 minuten, afhankelijk van het vermogen van de magnetron.
   4. Halverwege het opwarmproces de maaltijd voorzichtig omroeren of indrukken zodat de maaltijd gelijkmatig verwarmt wordt.
   5. Controleer de temperatuur van de maaltijd voordat je hem consumeert, zodat je zeker weet dat de maaltijd door en door goed opgewarmd is.

    

   Opwarmen in de pan

    

   1. Plaats een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een kleine hoeveelheid (olijf)olie/boter/bakspray toe.
   2. Leg de bevroren/ontdooide maaltijd in de pan en dek af met een deksel om de stoom vast te houden en het opwarmen te versnellen.
   3. Roer de maaltijd regelmatig, om te voorkomen dat de maaltijd aanbrandt en ervoor te zorgen dat de maaltijd gelijkmatig opwarmt.
   4. Controleer de temperatuur van de maaltijd voordat je hem consumeert, zodat je zeker weet dat de maaltijd door en door goed opgewarmd is.

    

   Houdbaarheid

    

   Al onze producten blijven langdurig vers in de vriezer, zonder in te leveren op de kwaliteit. Zodra de maaltijden rustig in de koelkast ontdooid zijn, heb je nog 3 dagen om te genieten van onze heerlijke maaltijden.

    

    

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »